Η εταιρία

Μάθετε για την Bracemedical
Bracemedical

Αξιοπιστία

Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες όσων εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη αποτελούν τη βάση των σχέσεών μας, τόσο μεταξύ μας όσο και με τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε.

Bracemedical

Αμεσότητα

Γνωρίζουμε πως οι ανάγκες όσων εξυπηρετούμε πρέπει να καλυφθούν άμεσα και φροντίζουμε γι’ αυτό. Είμαστε δίπλα στους ασθενείς, στις οικογένειές τους και στην κοινότητα που εξυπηρετούμε.

Ανθρωπισμός

Πιστεύουμε στην ανθρώπινη αξία. Σεβόμαστε τον άνθρωπο και φροντίζουμε να είναι στο κέντρο κάθε δραστηριότητάς μας. 

Η ιστορία μας

2003ΙΔΡΥΣΗ

Ιδρύεται στη Λάρισα η εταιρεία Bracemedical Μονοπρόσωπη που δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων και ειδικότερα των ορθοπεδικών ειδών και των ειδών αποκατάστασης.

2008ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας επεκτείνεται στην κατηγορία του αναλώσιμου υγειονομικού υλικού με την προσθήκη προϊόντων για τη φροντίδα της ακράτειας και της τραχειοστομίας καθώς και προϊόντων διατροφής.

2009ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ

Η Bracemedical Μονοπρόσωπη μετατρέπεται σε Ετερόρρυθμη Εταιρεία (Ε.Ε.)

2010ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟΜΙΑΣ

Η Bracemedical εισέρχεται στην αγορά της φροντίδας στομίας και δημιουργεί, στελεχώνει και εκπαιδεύει τμήμα πωλήσεων που εξυπηρετεί το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θεσσαλίας.

2015ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΧΩΝ

Αποφασίζει να επικεντρωθεί στο αναλώσιμο υγειονομικό υλικό και διακόπτει την πώληση ορθοπεδικών ειδών και ειδών αποκατάστασης.

2016ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ Α.Ε.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της η Bracemedical μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.).

2017ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Η δυναμική πορεία ανάπτυξης συνεχίζεται και η εταιρεία αποφασίζει να επεκτείνει το δίκτυό της πέρα από τη Θεσσαλία. Ιδρύονται γραφεία στην Αθήνα ενώ παράλληλα δημιουργούνται δύο νέα τμήματα πωλήσεων με έδρα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα τμήματα αυτά στελεχώνονται με εξειδικευμένους ιατρικούς επισκέπτες και νοσηλευτές.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τόσο τους συνεργάτες μας, όσο και τα προϊόντα που διακινούμε.

Στηρίζουμε και εκπαιδεύουμε διαρκώς τα μέλη της ομάδας μας ώστε να μπορούν να παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους και την κοινότητα που εξυπηρετούμε, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και παρέχουμε λύσεις.

Τμήμα Εξυπηρέτησης & Υποστήριξης

Στη Bracemedical λειτουργεί τμήμα με άριστα καταρτισμένο προσωπικό που φροντίζει για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, εκπαίδευση και υποστήριξη των ασθενών και των φροντιστών τους.
Εξειδικευμένοι νοσηλευτές παρέχουν τα υψηλότερα επίπεδα φροντίδας και εκπαίδευσης των ασθενών και των φροντιστών τους στη χρήση των προϊόντων μας. Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής.

Call Now Button